Dragon's Lair Fans - Arcade Lifestyle
September 19, 2014, 03:47:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: ALS'/DLF' : your daily dose of Arcade Life Style...inside the Dragon's Lair!
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: ... Teasing's over - Here comes Q*bertīs Qubes! ...  (Read 10619 times)
baritonomarchetto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 510



View Profile
« Reply #30 on: January 10, 2012, 11:52:13 AM »

no way i can take it of without a solder iron...

not a bad note but an opportunity Wink
Logged

"A true Gentleman leaves no puzzle unsolved"

Golden Axe Myth RELEASED!
Level42
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 11223


Ridderkerk, arcade capital of Europe !


View Profile WWW
« Reply #31 on: January 10, 2012, 12:08:36 PM »

Anyhow, just looked at the PCB schematic, and DAMN!!!!!! no way i can take it of without a solderering iron
So ?


Yours in Demark ?


No one is allowed in this hobby witout one WinkWinkWink

And dont try this with a tiny 25 watt iron......wont work....
Logged

Muerto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3415


Denmark


View Profile
« Reply #32 on: January 10, 2012, 01:26:26 PM »

Anyhow, just looked at the PCB schematic, and DAMN!!!!!! no way i can take it of without a solderering iron
So ?
Yours in Demark ?
No one is allowed in this hobby witout one WinkWinkWink
And dont try this with a tiny 25 watt iron......wont work....

Yep that's right, no iron here! Grin
Logged

Muerto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3415


Denmark


View Profile
« Reply #33 on: January 10, 2012, 01:43:09 PM »

Can't wait for that Multi Q*bert card!!!
Did some snooping, and found this!!!! Wow!

Gottlieb Rewls
Logged

Etienne MacGyver
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 6539


The Netherlands


View Profile
« Reply #34 on: January 10, 2012, 01:48:40 PM »

Anyhow, just looked at the PCB schematic, and DAMN!!!!!! no way i can take it of without a solderering iron
So ?
Yours in Demark ?
No one is allowed in this hobby witout one WinkWinkWink
And dont try this with a tiny 25 watt iron......wont work....

Yep that's right, no iron here! Grin

Don't you have a "Handy Neighbour" around you somewhere ?
Logged

Level42
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 11223


Ridderkerk, arcade capital of Europe !


View Profile WWW
« Reply #35 on: January 10, 2012, 03:31:25 PM »

At least get rid of the stuff that is leaking out now !!!
Buy some "cleaning vinegar" or I think its called white vinegar and rinse the battery area where the stuff is with it.

Make a video, its fun to see the bubbles !!!! After the bubbles are all gone, the stuff left is chalk. You can scrape it away pretty easily.

Dont get the entire board wet. At least that battery is nicely positioned in the corner. Store the PCB so that the battery is on the BOTTOM, so that if there is any leaking, it will run away from the electronics and not towards it.

Does the PCB actually work by the way ? The label of the closest EPROM seems to have become wet at one point in time.....how about the chips around it ?
« Last Edit: January 10, 2012, 03:35:50 PM by Level42 » Logged

Muerto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3415


Denmark


View Profile
« Reply #36 on: January 10, 2012, 05:50:30 PM »

will do!

Actually i donīt know if it works yet, have to buy a step down converter on RS (230v-110v)
Logged

Etienne MacGyver
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 6539


The Netherlands


View Profile
« Reply #37 on: January 10, 2012, 07:54:17 PM »

I just gave it a try in Mame, an i must say that its very challenging !

but i think i like the original more  oppps
Logged

Muerto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3415


Denmark


View Profile
« Reply #38 on: January 19, 2012, 07:50:47 PM »

Seems like thereīs never been a knocker..:

From KLOV:
"This game runs on Qbert hardware. The only difference appears to be an EPROM upgrade and the disabling of the knocker circuit."
Logged

Muerto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3415


Denmark


View Profile
« Reply #39 on: March 02, 2012, 05:08:21 PM »

Received the converter last week, and finally got to test if my Qubes is working...
Powered it up, and......


It seems to work, but no matter what i try, the Service switch and the contact that chooses between Play and Test dosenīt work... but when i power up i can briefly see the highscore board before it switches to Test mode......
Any suggestions?
Logged

Superully
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 5704


Southern Part of Germany


View Profile
« Reply #40 on: March 02, 2012, 05:14:09 PM »

does it have an onboard battery which needs to be present to run the game?
Logged

looking for vector games: lunar lander / black widow / red baron / quantum / cosmic chasm
Muerto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3415


Denmark


View Profile
« Reply #41 on: April 02, 2012, 11:45:19 AM »

Reeived the right coindoor last week, so stripped that.
Now i only need to find someone who can powdercoad it...


« Last Edit: April 02, 2012, 11:54:11 AM by Muerto » Logged

DarthNuno
Administrator
ArcadeLifeStyler'
*****
Posts: 10505


Singe's castle


View Profile WWW
« Reply #42 on: April 06, 2012, 06:52:44 PM »

What is the status now? Did you pass that 'Test Mode' screen?
Logged

Muerto
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3415


Denmark


View Profile
« Reply #43 on: April 07, 2012, 11:00:40 PM »

Nothing new here, the game is packed away in storage...
Logged

Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!