Dragon's Lair Fans - Arcade Lifestyle
May 16, 2022, 08:10:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: ALS'/DLF' : your daily dose of Arcade Life Style...inside the Dragon's Lair!
 
   Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: <3 my MK2 cab [new cab working yeah!!]  (Read 15752 times)
Etienne MacGyver
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 7603


The Netherlands


View Profile
« Reply #30 on: November 19, 2012, 11:06:52 AM »

Thats ok, maybe will will meet someday, so if you can keep it, thats fine for me.

you dont need to send it..

The documentary was presented here :
http://www.dragonslairfans.com/smfor/index.php?topic=2277.0

but the link for apple mobile me is dead...  Wink

It it the exact cab indeed  Smiley same side art, same bezel, same marquee.

prettu cool documentary btw Tx Cool

If you want the marquee, you either pick it up or I can send it to you. In case of sending it, I have to check what it will cost to wrap it up and send it. It a pretty large plexiglass thing)

Let me know


@ Slowcade: Tx, I'm very happy with it myself


« Last Edit: November 19, 2012, 02:31:43 PM by Etienne MacGyver » Logged
anunaki
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 1429



View Profile
« Reply #31 on: November 19, 2012, 11:06:05 PM »

ok, I'll put it away for you

I just found the instruction manual for the cab with the schematics on Andysarcade. It's indeed an Italian MR cab. So I know all the parts, that's great (thankfully it's not only in Italian)

I'm in doubt now to keep it wired as it is of to wire it as a Jamma cab and make things easier for myself.
Logged
anunaki
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 1429



View Profile
« Reply #32 on: December 04, 2012, 08:56:35 PM »

Hell yeah!!!!

My new cab is working



I got my Jamma harness, I got my switching power supply and I got my cab working including the monitor

Now i can go fix the cab, it need some cleening, sanding an repainting, and I'll add at least one button

 Cool
Logged
anunaki
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 1429



View Profile
« Reply #33 on: December 06, 2012, 03:08:05 PM »

The scart to D-sub 9 cable works



Logged
Amiga
Jr. Member
*
Posts: 55



View Profile
« Reply #34 on: December 06, 2012, 04:58:09 PM »

The scart to D-sub 9 cable works





Only Amiga makes it possible  Grin Grin Grin
Logged

Level42
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 13554


Ridderkerk, arcade capital of Europe !


View Profile WWW
« Reply #35 on: December 09, 2012, 10:32:56 AM »

There is absolutely nothing Amiga about any of that....it's a 100% Philips product Smiley

Nice to see it all working ! I always love to see original Ditch licenses on machines, be sure to preserve that Smiley
« Last Edit: December 09, 2012, 10:35:13 AM by Level42 » Logged

Level42
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 13554


Ridderkerk, arcade capital of Europe !


View Profile WWW
« Reply #36 on: December 09, 2012, 10:43:00 AM »

Wow, heavy capacitor mod on that Namco board ! Doesn't look factory....?
Logged

anunaki
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 1429



View Profile
« Reply #37 on: December 09, 2012, 10:56:31 AM »

It looks just like the one on CrazyKong:


Logged
Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!