Dragon's Lair Fans - Arcade Lifestyle
October 21, 2019, 05:30:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: ALS'/DLF' : your daily dose of Arcade Life Style...inside the Dragon's Lair!
 
   Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Dragon's Lair in Flash  (Read 20136 times)
DJM
Jr. Member
*
Posts: 7


View Profile
« Reply #15 on: October 15, 2011, 05:03:02 PM »

Is it me , or is it only working on a mac ?

I dont get any image in the screen.. :

Are you using Internet Explorer aren't you? That's a known bug and I'm working to fix it: IE doesn't display the loading bar even if actually "it's loading"... Just leave it like this for some minutes (depending on your connection speed, the game is BIG, over 50mb!) and your Dragon's Lair will magically show up! Wink
Logged
Level42
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 13541


Ridderkerk, arcade capital of Europe !


View Profile WWW
« Reply #16 on: October 15, 2011, 05:42:44 PM »

Geez, are there STILL people using Internet Exploder ?  roll eyes roll eyes

I mean even if you run Windows you can get a better browser like Safari or Firefox....
Logged

Superully
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 6273


Southern Part of Germany


View Profile
« Reply #17 on: October 15, 2011, 05:57:26 PM »

Geez, are there STILL people using Internet Exploder ?  roll eyes roll eyes

of course i am!!!
Logged

all i need is ... PONG - and a select few others: TOUCH ME, DRAGON'S LAIR, JOUST, ROBOTRON, MR DO, SAN FRANCISCO RUSH THE ROCK!!!
Etienne MacGyver
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 7550


The Netherlands


View Profile
« Reply #18 on: October 15, 2011, 06:46:32 PM »

Geez, are there STILL people using Internet Exploder ?  roll eyes roll eyes

I mean even if you run Windows you can get a better browser like Safari or Firefox....

Yes ofcourse, thats the only browser imho, and designed for windows..

Why do i want to install other browsers ? (and add alot of possible sh#t to my registry and DLL folders) if there is one integrated into the OS ?

I'll leave the page open for a while, and see what happens !  Wink

Thanks!

ps. is there a possibility to save it locally, so you dont need to download it every time ?
« Last Edit: October 15, 2011, 06:50:39 PM by Etienne » Logged

Looking for Repro Decals ?  Visit my webstore !  arrow  http://www.easywebshop.com/arcadedecals
DarthNuno
Administrator
ArcadeLifeStyler'
*****
Posts: 11613


Singe's castle


View Profile WWW
« Reply #19 on: October 15, 2011, 06:49:19 PM »

Is it me , or is it only working on a mac ?

I dont get any image in the screen.. :


Looks like you don't have the flash player add-on for your browser.
Just get it and it should work.
Logged

Etienne MacGyver
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 7550


The Netherlands


View Profile
« Reply #20 on: January 18, 2012, 11:35:30 AM »

Is it me , or is it only working on a mac ?

I dont get any image in the screen.. :

Are you using Internet Explorer aren't you? That's a known bug and I'm working to fix it: IE doesn't display the loading bar even if actually "it's loading"... Just leave it like this for some minutes (depending on your connection speed, the game is BIG, over 50mb!) and your Dragon's Lair will magically show up! Wink

I see that the bug is fixed  Wink


* 06.jpg (116.91 KB, 884x585 - viewed 343 times.)
« Last Edit: March 04, 2012, 08:47:36 AM by Etienne » Logged

Looking for Repro Decals ?  Visit my webstore !  arrow  http://www.easywebshop.com/arcadedecals
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!