Dragon's Lair Fans - Arcade Lifestyle

General Chat => Galaxian Theater => Topic started by: Zeether on August 01, 2009, 07:05:32 PM

Title: Rapidfire in Starblade
Post by: Zeether on August 01, 2009, 07:05:32 PM
Question: How does one get fast rapid fire in the Tekken 5 version of Starblade like in this video:

http://www.nicovideo.jp/watch/sm246969 (http://www.nicovideo.jp/watch/sm246969)

Is it a turbo controller? I think I remember there's a cheat for it...no idea  :ghost:
Title: Re: Rapidfire in Starblade
Post by: DarthNuno on September 18, 2009, 07:19:14 PM
And what about this video  :arrow:

http://www.youtube.com/watch?v=BhwlVjebl9s (http://www.youtube.com/watch?v=BhwlVjebl9s)

It's the Japanese Arcade cockpit. Did you notice how the player fires? How is it possible to do that? I mean It's the arcade version, there's no rapid fire?!
I can't fire so fast in my Starblade arcade  :-\ Maybe a special technique used? Impressive...  :o
Title: Re: Rapidfire in Starblade
Post by: Zeether on October 30, 2009, 02:35:48 AM
I think it could be an autofire circuit or something...
Title: Re: Rapidfire in Starblade
Post by: Tom#2-JP on October 31, 2009, 04:12:31 PM
Question: How does one get fast rapid fire in the Tekken 5 version of Starblade like in this video:

http://www.nicovideo.jp/watch/sm246969 (http://www.nicovideo.jp/watch/sm246969)

Is it a turbo controller? I think I remember there's a cheat for it...no idea  :ghost:

See this movie.
http://www.nicovideo.jp/watch/sm197863


I think it could be an autofire circuit or something...

rapid fire circuit enable
Title: Re: Rapidfire in Starblade
Post by: DarthNuno on October 31, 2009, 04:32:14 PM
Thanks TOM.

On the video, I do not understand Japanese text (  :oops: ), but I only see the menu :

(http://www.arcadelifestyle.net/forforum2/starblade_rapid.jpg)

Do you think it's only a matter of 'Rank B' ?

I'll try that next time I'll plug the Starblade 'Arcade'  ;)

PS : it's good to see you back on this side of the world  ;) :-*
Title: Re: Rapidfire in Starblade
Post by: Tom#2-JP on November 22, 2009, 10:59:07 PM
Thanks TOM.

On the video, I do not understand Japanese text (  :oops: ), but I only see the menu :

(http://www.arcadelifestyle.net/forforum2/starblade_rapid.jpg)

Do you think it's only a matter of 'Rank B' ?


No.
On the video, it has changed from "D" into "B".