Dragon's Lair Fans - Arcade Lifestyle
September 16, 2019, 10:30:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: ALS'/DLF' : your daily dose of Arcade Life Style...inside the Dragon's Lair!
 
   Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Pages: 1 [2] 3
  Print  
Author Topic: [Roadtrip] - Gyruss and Ronnie chasing Ghosts  (Read 20929 times)
gyruss
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 2331


The Netherlands


View Profile
« Reply #15 on: March 15, 2010, 09:51:39 PM »

I justed cleaned the connections on RR his pac man pcb, and what do you know, the pac man cabinet is also working! And I'm a bit jealous because his screen is almost perfect, no burn-in and very bright and sharp colors!  
Logged
Level42
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 13541


Ridderkerk, arcade capital of Europe !


View Profile WWW
« Reply #16 on: March 15, 2010, 10:13:20 PM »

That's great guys !

The longer I think about it, the more I realize that we got a BRILLIANT deal. Erik, thanks !!!!!
Logged

ckong
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3175


The Netherlands


View Profile
« Reply #17 on: March 15, 2010, 11:42:42 PM »

That's great guys !

The longer I think about it, the more I realize that we got a BRILLIANT deal. Erik, thanks !!!!!

Don't thank me, I have to thank you guys. If you all wouldn't have participated (small ods, I know  Cheesy), the deal would have been not so nice. And it is always fun to be helpful to other arcade collectors and friends. Like the Japan cab deal which I organized last Summer, that was also very fun to do.
Logged
gyruss
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 2331


The Netherlands


View Profile
« Reply #18 on: March 16, 2010, 09:53:10 AM »

Even better, the pac man joystick works perfect! Maybe they replaced the grommet.
Is it easy to convert the ms pac man pcb to a pac man? Will this involve soldering or is it just a Rom swap?

 
« Last Edit: March 16, 2010, 09:55:24 AM by gyruss » Logged
ckong
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3175


The Netherlands


View Profile
« Reply #19 on: March 16, 2010, 10:07:13 AM »

Is it easy to convert the ms pac man pcb to a pac man? Will this involve soldering or is it just a Rom swap?

 

Google is your friend.

http://forum.arcadecontrols.com/index.php?topic=68765.0

And some other interesting stuff to read: http://www.marvin3m.com/video/pacman.htm#hack3
Logged
Ronald Reagan
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 818



View Profile
« Reply #20 on: March 16, 2010, 10:36:27 AM »

The longer I think about it, the more I realize that we got a BRILLIANT deal. Erik, thanks !!!!!

YES!!!!!!!!

 pacman Ghost Ghost Ghost Ghost
Logged

An Error Has Occurred!
The last posting from your IP was less than 40 seconds ago. Please try again later.
gyruss
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 2331


The Netherlands


View Profile
« Reply #21 on: April 14, 2010, 11:18:43 AM »

Yesterday a little package from the US arrived:



Itís Ronald Reagens Pac Man Marque.



So the outside of his cabinet is now also in his original state again, looks beautiful:



I also did some shopping yesterday for mine ms pac man. A new lock:



And also a new light for my coindoor:





I already installed the original eroms a while back, so my ms pac man is back in his original state.


« Last Edit: April 14, 2010, 11:23:03 AM by gyruss » Logged
Ronald Reagan
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 818



View Profile
« Reply #22 on: April 14, 2010, 11:28:27 AM »

nice,
but the Marquee is from Canada.  pacman Ghost Ghost

ps
is my highscore still on your cab?  Grin
Logged

An Error Has Occurred!
The last posting from your IP was less than 40 seconds ago. Please try again later.
gyruss
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 2331


The Netherlands


View Profile
« Reply #23 on: April 14, 2010, 11:30:44 AM »

Yes it is Angry  But I came very close yesterday
Logged
ckong
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3175


The Netherlands


View Profile
« Reply #24 on: April 14, 2010, 11:31:34 AM »

Nice score with the marquee. Looking good, those games  Cheesy
Logged
gyruss
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 2331


The Netherlands


View Profile
« Reply #25 on: June 30, 2010, 11:26:18 AM »

Today another package from the US arrived. A new ms pac man cpo:



Looks great, much more accurate then the one 2bits is selling



Even the midway logo is there




Do you guys know what the best method is to make the holes for the screws? I got a hobby knife at home, will this do or do I need a scalpel?

Logged
Ronald Reagan
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 818



View Profile
« Reply #26 on: June 30, 2010, 11:38:50 AM »

nice to see the Midway logo is there. Is the coloring much different?

Logged

An Error Has Occurred!
The last posting from your IP was less than 40 seconds ago. Please try again later.
gyruss
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 2331


The Netherlands


View Profile
« Reply #27 on: June 30, 2010, 01:10:27 PM »

No, there is no difference. The colors of the old one are a bit faded.
Logged
ckong
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 3175


The Netherlands


View Profile
« Reply #28 on: June 30, 2010, 01:27:16 PM »

The CPO looks nice. Where did you get it from?
Logged
Superully
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 6273


Southern Part of Germany


View Profile
« Reply #29 on: June 30, 2010, 02:19:56 PM »

looks as if it's the one from darin@phoenixarcade
Logged

all i need is ... PONG - and a select few others: TOUCH ME, DRAGON'S LAIR, JOUST, ROBOTRON, MR DO, SAN FRANCISCO RUSH THE ROCK!!!
Pages: 1 [2] 3
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!