Dragon's Lair Fans - Arcade Lifestyle
July 17, 2018, 03:27:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: ALS'/DLF' : your daily dose of Arcade Life Style...inside the Dragon's Lair!
 
   Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: space ace dvd on daphne ?  (Read 22325 times)
flip971
Member
**
Posts: 236



View Profile WWW
« Reply #15 on: November 12, 2010, 11:26:22 PM »

don't take me for an idiot  Tongue
daphne doesn"t wanr me that the dvd is required , but says that required files are missing !
I didn't take You as an idiot, never mind!!!
I'm just trying to help You.
Logged

aqwa
Jr. Member
*
Posts: 12


View Profile
« Reply #16 on: November 12, 2010, 11:43:45 PM »

i was just kidding , don't worry  Grin
thank's for your help  Wink
Logged
italiandoh
Member
**
Posts: 429


Italy


View Profile
« Reply #17 on: November 14, 2010, 02:05:36 AM »

i've a vldp_dl folder , where are downloaded the files that are download on my mac .
in the subfolder "ace" i've got ace.m2v.bf  ace.ogg.bf and ace.txt
i've transfered the vldp_dl folder on my pc , and when i try to launch the game , it doesn't work.
so do you think it's a directories problem ?
i also test :- put the files in the rom folder , and indicate ace.txt as mpeg framefile , it doesn't work
                - put the files in the rom folder , rename them without the .bf , and indicate ace.txt as framefile , it doesn't work either

some precisions : on my mac , like i said , it doesn't work because of the dvd directory , but it verify the files from internet !
and , i haven't got an internet conected pc !


You don't have to touch anything in the folders. If you did that, you screwed up something for sure. Put everything back as it was.
You don't need to transfer only the vldp_dl folder but the whole daphne folder. There are other additional files required.
Once you are done with downloading, you will be prompted to insert a Digital Leisure DVD ROM or DVD Video to unlock the files. If you didn't reach this step, it can't work.
Read the documentation, it's easy and pretty much doing everything on its own.

Matteo
Logged
aqwa
Jr. Member
*
Posts: 12


View Profile
« Reply #18 on: November 16, 2010, 07:20:42 PM »

i've transfered all my folders of the daphne folder on the pc
i've also disable "always use bittorrent to verify files "

it still doesn't work , but the error message is different : "daphne will now try to get more Game Support required files from the internet "
Logged
Etienne MacGyver
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 7540


The Netherlands


View Profile
« Reply #19 on: November 16, 2010, 08:07:22 PM »

so lets see if i understand you
1. on the pc it works
2. when transferred to the mac, it doesnt

solution is simple if you ask me  Grin

Logged

Looking for Repro Decals ?  Visit my webstore !  arrow  http://www.easywebshop.com/arcadedecals
aqwa
Jr. Member
*
Posts: 12


View Profile
« Reply #20 on: November 16, 2010, 08:10:14 PM »

no , it's the opposite  Grin
it works on the mac , but not on the pc  Embarrassed

it's probably because of my english ( that you didn't understand , not that it doesn't work  lol )
Logged
Etienne MacGyver
ArcadeLifeStyler'
***
Posts: 7540


The Netherlands


View Profile
« Reply #21 on: November 16, 2010, 10:05:50 PM »

then the solution is also easy  Wink

use the mac  Cool
Logged

Looking for Repro Decals ?  Visit my webstore !  arrow  http://www.easywebshop.com/arcadedecals
aqwa
Jr. Member
*
Posts: 12


View Profile
« Reply #22 on: November 16, 2010, 10:39:55 PM »

i will not use my mac for a mamecab  Grin it's my "everyday computer" (sorry for this expression  Ghost ) and , everything is already ready
on the pc for the mamecab , except daphne !

i think that i will use a dvd player software to run space ace on hyperspin  roll eyes
Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!